An au pair traveling with host family to Disney World

Ansök för att bli Au Pair

Är du redo för ditt nya äventyr som en AuPairCare au pair? Om du möter våra kvalifikationer, följ stegen nedan för att påbörja din ansökan.

World

Resa och bo utomlands

Det bästa sättet att lära sig om en annan kultur är att leva i den. Genom att bli en del av en familj och ta hand om deras barn, kommer du lära dig hur det verkligen är att bo i USA. Med AuPairCare tjänar au pairer en högre veckolön betalt direkt från deras värdfamiljer

chat

Utveckla din engelska och låt din karriär växa.

När du bor utomlands kommer du att bli mer självständig, utveckla din engelska och ta dig an ansvarsområden som kommer hjälpa dig att växa på många olika sätt. När du återvänder hem kommer du ha lärt dig många nya färdigheter och du kommer ha nya vänner från hela världen.

locations in USA

Stöd under din tid i USA

AuPairCare värdesätter säkerheten hos våra au pairer. Alla värdfamiljer måste gå igenom en bakgrundskontroll och en personlig intervju. Som au pair kommer du ha en lokal kontaktperson och ett stort stödnätverk under programmet.

Krav och kompetenser för au pairer

US Department of State

Det amerikanska utrikesdepartementet. Att bli en au pair i USA kan vara mer än bara en dröm. Är du redo för denna otroliga möjlighet? Utöver att jobba med barn och det kulturella utbytet behöver du även möta de grundläggande kraven från den amerikanska utrikesdepartementet för att kvalificera till programmet. Om du har den kompetens som krävs är du behörig att starta ditt år som au pair. Vad väntar du på?

 • Tidigare erfarenheter med barn
 • Vara tillgänglig under 12 månader
 • Bra engelskkunskaper (Var inte orolig, din engelska kommer att utvecklas)
 • Ha en gymnasieexamen
 • Vara mellan 18 och 26 år när du startar programmet
 • Vara frisk och ha ett tomt belastningsregister
 • Ha körkort
 • Uppfylla amerikanska inresekrav
writing

Registrera dig och påbörja din ansökan

Registrera dig och logga in i Au Pair rummet för att påbörja din ansökan. En representant från Sverige kommer att kontakta dig för att hjälpa dig på vägen.

online registration

Färdigställ din Au Pair Profil

Berätta mer om dig själv och ladda upp all nödvändig information så att värdfamiljerna kan börja intervjua dig.

match with a family

Matcha med en familj och åk till USA.

Intervjua värdfamiljer och kom tillsammans fram till en match - sen är det dags för din ankomst till USA.

Aupairs visiting New York City

AuPairCare Connect NYC

Hej New York City! AuPairCare presenterar AuPairCare Connect, ett varmt välkomnande i New York City för alla nya au pairer. Värdfamiljer och au pairer frågade efter en möjlighet till en gemensam träff för nya au pairer, och vi är redo att köra hårt! Det är dags att ha kul och skapa nya vänskaper i NYC innan du påbörjar ett otroligt år på programmet.

Nya au pairer välkomnas med öppna armar till USA. Au pairer flyger direkt från sitt hemland till NYC där de får delta i ett 2 dagars event där man får möjlighet att lära känna nya vänner, får en inblick i den amerikanska kulturen, en hel dags rundtur i New York City samt gruppövningar som kommer att förbereda dem för ett lyckat år på programmet.

Denna unika upplevelse kommer hjälpa au pairer lära känna varandra, AuPairCare och USA. Allt för att få en otrolig start på programmet med sin värdfamilj där au pairen har bra självförtroende, har bra kontakter samt känner det stöd de behöver.

Ditt liv som en au pair?

En sak är säker: ditt liv som au pair kommer aldrig att vara tråkigt. Du kommer ha flera olika roller som en au pair: bästa vän, syskon, son eller dotter, vårdgivare och den viktigaste - en extra familjemedlem. AuPairCare barn är som alla andra - de älskar att lära sig och leka, och de kommer att frodas med hjälp av deras au pair. Läs mer om vad det innebär att vara en au pair:

au pair tutor

Läxhjälp

Hjälp till med läxläsning

Au Pair and kids

Underhållare

Skratta, lek och dela din kultur med dina värdbarn

your au pair chef

Kock

Förbered måltider och mellanmål för dina värdbarn

au pair playmate

Lek kompis

Ta med barnen på utflykter till museum, lekplatser och ibland kan du lära dig av dem också.

au pair helping hand

En hjälpande hand

Hjälp till med barnens tvätt, se till att lekrummet är städat och andra barnrelaterade sysslor.

Fördelarna med att vara en au pair i USA

Att vara en au pair i USA är en unik upplevelse. Det är en kombination av kärleken för dina värdbarn som du får dela din kultur med, resande, lärdomar och vänskap. När du är en au pair med AuPairCare tjänar du en veckolön och du får husrum och mat försedd av din värdfamilj. Du får även möjligheten att resa runt USA och träffa nya vänner runt från olika delar av världen.

En av de största fördelarna med att vara en au pair är alla de saker du kommer att lära dig under programmet. Dessa kommer att hjälpa dig i din karriär eftersom du kommer att ha utvecklat din engelska samt att du kommer ha pluggat på ett amerikanskt universitet. Med AuPairCare kommer du att kunna njuta av många au pair förmåner under programmet.

 • Flyg till och från USA
 • J-1 visa sponsoring
 • Rese- och olycksförsäkring under 12 månader
 • Au Pair Academy utbildning och introduktion till USA
 • Delta i AuPairCare Connect: Utforska New York City och skapa vänskaper innan du träffar din värdfamilj
 • Ett eget rum hos din familj
 • Tjäna en veckolön på minst $215*
 • 1 1/2 dag ledigt per vecka, plus 10 betalda semesterdagar under året
 • Upp till $500 i bidrag för att delta i college klasser (Du behöver plugga kurser värde 6 credits under programmet)
 • Tillgång till 24 timmar hjälp samt kontinuerlig support från din lokala Area director
 • Träffar varje månad med andra au pairer organiserat av din area director.
 • Möjlighet att förlänga programmet i 6, 9 eller 12 månader
 • 30 dagar att resa i USA efter programmet

  *AuPairCare minimum lön är $215 i veckan vilket är högre än den amerikanska utrikesdepartementets minimum. Värdfamiljer och au pairer har möjlighet komma överens om en lön på högre än $215 per vecka

Redo för äventyr i USA

Din amerikanska upplevelse börjar med din digitala Academy utbildning, där du kommer att lära dig om livet i USA, och digitala event där du kommer att få träffa andra au pairer. Börja din upplevelse i New York City med en otrolig upplevelse på AuPairCare Connect, där du kommer att få nya vänner, upptäcka sevärdheter för att sedan kunna börja programmet med självförtroende och känna stöd inför mötet med din värdfamilj. När ditt program börjar kommer du kunna spendera din fritid med att utforska ditt nya område med dina nya vänner. AuPairCare anordnar möten varje månad, både digitalt och fysiskt för att hjälpa dig träffa nya vänner och ta del av varandras kulturer. Många au pairer reser även iväg på semester med sina värdfamiljer och vänner under året. När programmet är avslutat får du även möjlighet att resa inom USA i upp till 30 dagar.

What People Say

Rated 4.5/5 based on 1,356 reviews. Showing our 4 & 5 star reviews.